​Rólunk mondták

Török Bea

Mius anyukája
A MAC Consumer Marketing Managere

“Míg az első kislányom “gyermekmegőrzőben” volt hozzátok képest, a második lányom nálatok hihetetlen sebességgel fejlődik. Sokat ölelitek, pusziljàtok a kicsiket, igazi otthont adtok távol az otthontól. Nagyon családias az egész hangulat. A gyerekem minden nap hoz haza új dalt, mondókát, és ami a legfontosabb: mindig mosolyogva várják őt reggelente a pedagógusok.”

Kertész Chanel

Hanna anyukája
Vállalkozó

“Szeretném megköszönni mindazt, amit az egész BabyGarden csapattól kaptunk. Köszönöm, hogy mindig teljes nyugodtsággal, kétségek nélkül hagyhattam ott Hannàt, mert tudtam, hogy a legnagyobb biztonságban van. Köszönöm a sok törődést, szeretetet és odafigyelést, amiből sosem volt hiány. Rengeteg mondókával és játékkal gazdagodtunk. Csodálatos embereket / gyerekeket ismerhettünk meg és egy fantasztikus csapatnak lehettünk a részei, amit most fájó szívvel itt kell hagynunk, de remélem, nem örökre és ha csak a pizsipartykon is, de találkozunk majd! Sok puszi!”

Lipták Léna és párja

Emma anyukája
A Bespoke Home kreatív igazgatója

“Emma még nem volt 2 éves, amikor bölcsibe került, így nekünk a legfontosabb a választás szempontjából az otthonos környezet volt. Az első napon már úgy ment be, mintha mindig is ismert volna mindent és mindenkit, így nem volt kérdés, hogy szuper választás lesz. A kis létszám és a családias, nyugodt környezet számunkra a legfontosabb. Virág, Hanna és Judit csodálatos pedagógusok, Emma pedig minden percet imád, amit velük tölthet. Heti 3 alkalommal jár, de fantasztikusan rugalmasak, így ha éppen úgy alakul a hetünk, mehet a másik két nap is. A rugalmasság egyébként a nyitvatartásra is jellemző, ami szintén megnyugtató. Számunkra a legfontosabb, hogy Emma ne százból egy gyerek legyen, hanem valóban a fejlődést és kiegyensúlyozottságot lássuk rajta. Ezt pedig nekünk a BabyGarden jelenti. Köszönjük, hogy vagytok Nekünk és legfőképp Emmanak.”

Nyaka Dóri

Lénus anyukája
A Mommies in Style közösség megálmodója, Stylist, Blogger

“…Megmondom őszintén, hogy mikor Léna oda járt, én azt hittem, minden bölcsi és ovi ilyen. Aztán kiléptünk a nagybetűs ovis életbe, és rà kellett jönnünk, hogy nagyon nem. A családias környezet, a kis létszám, a kölcsönös nyitottság, az őszinteség mellett a gyerekek szeretete az, ami miatt imádtunk nagyon oda járni. Hát mit ne mondjak, bőgtem, amikor eljöttünk, hát mèg mikor rájöttem, hogy ilyen helyet oviban szinte képtelenség találni. Nem vagyok az állami ovik/bölcsik ellen sem, de nekünk számított, hogy kisebb létszámú csoportban legyen Léna, ahol könnyebben tudnak rá figyelni és figyelemmel kísérni a fejlődését. Szívből ajánlom ezt a helyet azoknak a szülőknek, akik a 2. és a 12. kerületben keresik a legjobb helyet a gyermeküknek, ez a BabyGarden Daycare!”

Takács-Nagy Zsuzsa

Csenge anyukája
Vállalkozó

“A BabyGarden egy fantasztikus hely. Kislányunk 5 hónapos korától majdnem egy éves koráig járt ide. Nemcsak ő, de mi is imádtuk minden percét. Gondtalanul hagyhattuk ott minden reggel, és délutan egy mosolygós, kiegyensúlyozott és boldog babát kaptunk vissza. A személyzet szakképzett es kedves, a bölcsi nagyon jól felszerelt. Nekunk nagyon fog hiányozni a BabyGarden, bárcsak magunkkal vihetnénk úg,y ahogy van Angliába!”

Filkorné Tóth Tekla Füzike

Eszti anyukája
Kommunikációs asszisztens

“Csak szuperlatívuszokban lehet erről a bölcsiről beszélni🙂 Csodás környezet, még csodásabb dolgozók. Virággal (a tulajdonossal) bármikor, bármilyen formában (akár közösségi médián keresztül is) lehet tartani a kapcsolatot. Az itt dolgozók mind szakmailag, mind emberileg kiválóak. Mindig mindenkinek van egy kedves szava az emberhez. A programok színesek, hasznosak es fejlesztőek. Csak ajánlani tudom azoknak, akik egy megbízható, gyerekközpontú helyet keresnek🙂 Nem csak a babának, anyukának is öröm ide járni!”

Nagy Dia

Hugó anyukája
Head of Talent Acquisition

“13 hónaposan vittem a kisfiamat a BabyGardenbe. A legtöbb szülőhöz hasonlóan remegő kézzel, lábbal. Ez az érzés szerencsére gyorsan elmúlt, annyira nagyon figyelmesek és segítőkészek voltak.
Az egész csapat azon dolgozott, hogy a beszoktatás gyors és gördülékeny legyen. Azóta is imádunk minden egyes napot a BabyGardenben. A kisfiam 20 hónaposan sorolja a barátai nevét, vidáman megy reggel bölcsibe, és olykor alig tudom elszakítani a szuper kerti járműparktól és elindulni haza. A BabyGarden olyan mint egy második család.

A bölcsi kiválasztásánál számomra fontos volt a gondolkodásmód és környezet. Azt szerettem volna, ha a kisfiam egy kreatív és modern környezetben szerez tapasztalatot, vannak foglalkozások, de bátran lehet gyerek, játszhat egész nap. Itt ez tökéletesen megvalósul. Virág nagyon lelkesen újítja a BabyGardent, igyekszik a legújabb és a legmodernebb játékokat beszerezni, még akkor is, ha tudja, hogy ennyi gyerkőc mellett ez gyorsan használódnak 🙂 Szerintem minden gyereknek járna egy hosszabb-rövidebb időszak a BabyGardenbe. 🙂 ”

Lavati Barbara

Olívia anyukája
Egyéni vállalkozó

“A rugalmasság nálatok csillagos ötös, bár más bölcsit tapasztalatból nem ismerek, de a barátnőim elmondása alapján ez a bölcsi nagyon alkalmazkodik a családok igényeihez. (Mikor érünk be, mennyit alszik, mennyit eszik – ezekben nincs katonás rend, ami egy bölcsiben szerintem nagyon fontos.) ”

Dalma Snead

Robin anyukája
Vállalkozó

“We signed up for Baby Garden when I was just 5 months pregnant, and it was the best decision we could have made. We we’re looking for a nursery with a small group of children, kind staff so we can be assured while we work, that our daughter is safe and loved and cared for during the day

We got that and so much more. We had the most fun during these past two years. I got regular updates through photos and videos of all the fun our daughter had: stroking the baby goats and ponies at Piczinke Póniudvar, squealing with laughter at the playground, splashing in the paddling pool, creating arts and crafts, singing and dancing to Gitár Gizi, playing , drawing, making friends. They do regular pyjama parties, how awesome is that? Every day she looked forward to going in and didn’t want to come home.

Sadly, today is our last day at Baby Garden as we’re moving on to the next chapter in our lives. If you’re reading this looking for a nursery, go for it, take our spot! The cool kids go to Baby Garden!”

Colin Snead

Robin apukája
Vállalkozó

“To be totally honest, I’m not really sure what a typical day at Baby Garden looks like, but given that every morning my daughter starts chanting “YEAH.. bölcsi, bölcsi, bölcsi, let’s go to bölcsi” (even on a weekend) it must be pretty damn awesome.

They were absolute lifesavers during the pandemic/lockdown fiasco and stayed open, ensuring my daily Zoom meetings stayed hyperactive toddler free. Thank you BG!!!!
Tonight my daughter is enjoying a Baby Garden Pyjama Party sleep over… And I’m enjoying a glass of wine and romantic evening with my wife. Absolute win. Thanks again BG!

On a serious note, the team there are super nice, and in terms of development, our daughter has been leaps and bounds above her peers, and this is totally down to BG’s approach.
Baby Garden rocks!”

Horváth Dorka

Simon anyukája
A Bookr Kids alapító-ügyvezetője

“A bölcsőde ideális esetben valahol a kiterjesztett otthon, ahol a biztonság és a szeretet
találkozik. Ez adja meg a stabilitást, amelyre építkezhet egy gyerek. Mi azért választottuk a
BabyGarden Daycare-t, mert itt remek alapot teremtett a szakmai felkészültség és a gyerekek iránti
szeretet a valódi építkezéshez, fejlődéshez. Hatalmas öröm es egyben megkönnyebbülés, hogy a legjobb
kezekben tudhatom a 16 hónapos kisfiunkat. Főleg dolgozó anyukaként, ami egy örök érzelmi
hullámvasút. Szeretettel ajánlom Virág csoda-intézményét minden tudatos szülőnek!”