fbpx

Bemutatkozás

Intézményvezető: Bodó Virág Anna

Bodó Virág Anna

2010-ben döntöttem ùgy, hogy kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni, így felvèteliztem az ELTE óvodapedagógia szakára. Az ott eltöltött évek alatt a kisgyermekkori angol játékos tanítását választottam, mint specializációt - szakdolgozatomat is ebben a témàban írtam.
Akkortájt hatàroztam el, hogy szeretnék létrehozni egy sajàt helyet, ahol kamatoztathatom az addig tanultakat - így 2016 szeptemberében, két diplomával és jópár magánintézményben, pedagógusként eltöltött év után megalakult a BabyGarden Daycare.
Egy olyan családi bölcsi, ahol a kislétszámú csoportok lehetőséget biztosítanak arra, hogy minden gyermekkel szoros kapcsolatot ápoljunk és minőségi időt tölthessünk el.

Szívügyemnek tartom, hogy lehetőség legyen speciàlis étkezésre és fejlesztésekre is, így a kialakítás során erre tudatosan törekedtem.

Kisgyermeknevelők

Horváth Hanna

A gyerekekkel töltött idő a bölcsiben számomra nem munka, hanem feltöltődés, hisz rengeteg mókás és szeretettel teli pillanatnak lehetek része általuk. Legkedvesebb időtöltésem a picikkel a közös alkotás és a kreatív tevékenységek. Sokat festünk, rajzolunk és gyurmázunk együtt. 

Fülöp Zsófia

A pedagógusi hivatásban lenyűgöző élménynek tartom, hogy láthatom a gyerekek személyiségét napról-napra jobban kibontakozni. Szeretem, hogy minden nap énekelhetek és mondókázhatok a picikkel, ezzel is elősegítve a boldog és gondtalan gyermekkor biztosítását. 

Csik Judit

Kiskorom óta tudtam, gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Testi-lelki fejlődésüket segíteni, játékos formában tanítani őket. Az első 3-4 évben a legfogékonyabbak mindezek elsajátítására, ezért is választottam ezt a pályát, amiben már több, mint 10 éve dolgozom. Többek között Londonban is és budai intézményekben sok tapasztalatot szereztem, amivel még inkább segítettem a családok életét.

Miért válaszd gyermekednek a BabyGarden-t?

 • Maximum 7 fős csoportok 2-2 pedagógussal
 • Egyéni fejlesztések külön gyógypedagógussal
 • Logopédia 
 • Mozgásfejlesztés 
 • Játékos angol
 • Jóga
 • Torna
 • Tánc 
 • Egészséges étkezés
 • Zenés foglalkozások
 • Alapozó terápia ovisoknak
 • Kognitív fejlesztés
 • Szenzoros integrációs terápia
 • Pszichológiai konzultáció gyerekek és felnőttek részére
Alapelvünk, hogy nyugodt, szeretetteljes, vidám légkörben felnövő babákból válik boldog, kiegyensúlyozott, nyitott, segítőkész és aktív felnőtt.

Legfontosabbnak tekintjük a biztonságot nyújtó, szeretetteljes környezetet, melyben a pedagógusaink a legteljesebb odafigyeléssel óvják, vigyázzák a picik mindennapjait.

Számunkra minden kisgyermek egy egyedi, önálló személyiség, ebből adódóan egyéni bánásmódot, saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést igényel, és ez minden érte tevékenykedő felnőtt számára kötelező érvényű.

Bölcsődei nevelésünk célja, hogy a nemzetközi, multikulturális közegből érkező gyermekek egy intézményben történő együtt nevelésével az emberi együttélés, az összetartozás, a más kultúrák, szokások megismerésére és tiszteletére, a közös emberi értékek megalapozására, a környezettudatos életre neveljük gyermekeinket.

Alapelveink megvalósítását, megvalósulását segíti a sok játék és mozgás, a szülők és pedagógusok együttműködése, egymás és a gyermekek tiszteletben tartása. 

Azok a nevelési feladatok, amelyek biztosítják a gyermekek fejlődését, közösségi életre felkészítését: 

 • A nevelésben a fokozatosság, folyamatosság, játékosság elvének alkalmazása;
 • Az egyéni fejlesztésben az adottság, az életkori sajátosságok figyelembevétele;
 • A kétnyelvű nevelés arányának, tartalmának, módszereinek megtervezése;
 • Jó légkörű kapcsolatrendszer kiépítése;
 • A bölcsődei élet ideje alatt a gyermekek óvodai életre való felkészítése.

Étkezések

Kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges étkezést.
Családi bölcsinkben nagy hangsúlyt fektetünk arra,
hogy egészséges, tápláló és finom falatokat
ehessenek a hozzánk járó gyerekek. Ebédet az
Egészségkonyháról rendelünk már három éve, ami
nagy népszerűségnek örvend. Lehetőség van glutén,
cukor – és laktózmentes étkezésre is (felár
ellenében).
A reggeli, tízórai és uzsonna mindig a közelünkben
található pékségből és a közeli élelmiszerboltokból
frissen kerül beszerzésre.

Add meg itt a címsor szövegét

Jóga

Ezeknek a foglalkozásoknak minden pillanatát átszövi a
játékosság és a mese, amelyet nemcsak hallgatnak a kicsik,
hanem el is játszhatják azokat. Anka, lelkes és kiváló
gyermekjóga-oktatónk főleg állatos mesékkel dolgozik, mivel
az állatokról sok-sok jógapózt neveztek el.
Az órák része a sok színes, mozgalmas játék, melyek nem
hosszabb, egybefüggő figyelmet, hanem inkább folyamatos
érdeklődést eredményeznek a gyerekek életkori
sajátosságainak megfelelően.

Add meg itt a címsor szövegét

Zenebölcsi

Bor Klára vagyok, előadóművész, óvodapedagógus és a LurkÓperencia megálmodója. LurkÓperencia lakója Gitár Gizi, a gitárom, akivel együtt zenét, vidámságot, játékot viszünk a gyermekek életébe!

Mint óvodapedagógus, jól tudom, mennyire fontos a zenei fejlesztés, a zene szeretetére való nevelés már az első években. 

Gitár Gizi zenés – mozgásos – interaktív műsorai, foglalkozásai a hallás-beszéd-ritmusérzék-mozgáskészség fejlesztésére és a szociális készségek erősítésére, egymás elfogadására és megértésére irányulnak. A műsorok elengedhetetlen eszköze a gitár, gyermekek által is használható hangszerek, illetve kreatív eszközök.

Hamarosan

Iskolai előkészítő

Logopédia

Alapozó terápia ovisoknak

Kognitív fejlesztés