Rólunk

A BabyGarden Daycare Buda szívében, csendes zöldövezetben várja kis látogatóit 6 hónapos kortól. A 250 nm-es villa egy igazi „gyerekparadicsom”, mely babák és gyerekek igényeinek megfelelően lett kialakítva, melyhez saját kert és babaterasz tartozik.

Családias hangulatú magánbölcsődénkben szakképzett gondozók és kisgyermeknevelők nagy szeretettel gondoskodnak a gyermekekről a szülők távollétében. A magas színvonalú, ám játékos angol nyelvi nevelés mellett, kiemelt hangsúlyt fektetünk a különböző programokra, melyeket a kicsik életkorához illeszkedően álmodtunk meg.

Alapelvünk,

hogy nyugodt, szeretetteljes, vidám légkörben felnövő babákból válik boldog, kiegyensúlyozott, nyitott, segítőkész és aktív felnőtt.

Magánbölcsőde Budapesten - BabyGarden
BabyGarden - Magán bölcsőde

Legfontosabbnak tekintjük a biztonságot nyújtó, szeretetteljes környezetet, melyben a pedagógusaink a legteljesebb odafigyeléssel óvják, vigyázzák a piciket.

Számunkra minden kisgyermek egy egyedi, önálló személyiség, ebből adódóan egyéni bánásmódot, saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést igényel, és ez minden érte tevékenykedő felnőtt számára kötelező érvényű.

Bölcsődei nevelésünk célja, hogy a nemzetközi, multikulturális közegből érkező gyermekek egy intézményben történő együtt nevelésével az emberi együttélés, az összetartozás, a más kultúrák, szokások megismerése és tiszteletére, a közös emberi értékek megalapozására, a környezettudatos életre neveljük gyermekeinket.