​Gyakran ismételt kérdések

Természetesen! Valójában a legtöbb gyermek, aki a BabyGarden Daycare-be jár, különböző országokból származik. Vannak gyerkőceink Amerikából, Angliából, Svájcból és Oroszországból és Izraelből is, igazi “multikulti” babaparadicsomot álmodtunk meg a kicsik részére. Képzett pedagógusainknak megvan a megfelelő tapasztalata és tudása ahhoz, hogy biztosítsák, az angolul vagy magyarul nem beszélő gyermekek is minél hamarabb megtanulják mindkét nyelv alapjait. Az egyik fő célunk az, hogy lehetővé tegyük a gyermekeknek, hogy gyorsan a közösség részévé váljanak és megtanuljanak mindkét nyelven kommunikálni.

Azok a szülők, akik be szeretnék íratni gyermeküket, általában eljönnek hozzánk személyesen, ahol körbevezetjük őket és bemutatjuk őket a pedagógusoknak és a csoportoknak. Megkérjük őket, hogy töltsék ki a jelentkezési lapunkat, valamint kérünk egy orvosi igazolást arról, hogy egészséges, illetve egy másolatot a gyermek oltási adatairól.

Ezen kívül egy egyszeri regisztrációs díjat kérünk (egy havi díjnak megfelelően), ami biztosítja a gyermek helyét nálunk.

A BabyGarden Daycare csoportjaiban 6 hónapos kortól 4 éves korig csoportonként átlagosan kb. 7-8 gyermek van.

Egy felnőttre hozzávetőleg 3-4 gyermek jut. Minden csoportban legalább két pedagógus foglalkozik a gyermekekkel egész nap.

Természetesen – mini csoportos babáink kétszer alszanak egy nap, majd fokozatosan, igény szerint térnek át az egyszeri, délutáni alvásra.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hozzánk járó gyermekek szüleivel szoros kapcsolatot ápoljunk. Ezért rendszeresen küldünk képeket a szülők részére gyermekük mindennapjairól, valamint Facebook – és Instagram oldalainkon is nyomon tudják követni a bölcsőde életét.

Ebben az esetben gyermeke várólistára kerül, és amint felszabadul egy hely, értesítjük Önt.

Kérésre elküldjük az aktuális nevelési év tájékoztatóját.

Már 6 hónapos kortól egészen 4 éves korig várjuk a kicsiket.

Alapvetően heti 3 és heti 5 napos csomagjaink vannak, melyek közül a 3 naposat lehetőség van később 5 naposra változtatni. Heti 3 fél napra, valamint heti 5 fél napra is van lehetőség, ebben az esetben 8.00 – 12.00 óra között várjuk a kicsiket.

Ennél kevesebb napot szakmai okok miatt nem ajánlunk, hiszen hetente legalább 3 nap szükséges a bölcsiben ahhoz, hogy a gyermek biztonsággal be tudjon szokni. A beilleszkedést nagyban segíti, ha a beszoktatás első hetén a gyermek mind az öt hétköznapon részt tud venni a BabyGarden életében.