Különlegességeink (Extrák)

BIZTONSÁG A KERTBEN IS

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeket az udvari játék során is védjük, így nálunk napvitorlák és napernyők is gondoskodnak arról, hogy a kicsik érzékeny bőre ne sokat találkozzon a közvetlen napfénnyel a nyári meleg időszak folyamán.

HOGY ANYÁNAK IS JÓ ÉRZÉS LEGYEN BEJÖNNI

Az előtérben minden nap egy egészen különleges, finoman tiszta illatot érezhetsz nálunk: ez nem más, mint a híres magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt által kikevert illat, ami minket a frissen mosott ruhákra emlékeztet. A hozzánk járó anyukák visszajelzései alapján szuper ötlet volt!

CROOOCUS TÁROLÓK

Mindenből igyekszünk a legjobbat beszerezni, nem volt ez másképp a játék-és ruhatárolóinkkal sem: a Crooocus szürke és rózsaszín macis tárolói nem csak puhák és szépek, de környezettudatosak is. Ezek mindegyike fontos szempont volt számunkra, amikor a bölcsi belső tereinek kialakítása zajlott.

PANAROM ILLÓOLAJAK A NYUGODT PIHENÉSÉRT

Az őszi-téli időszakban – a szülők beleegyezésével – szívesen párologtatunk a gyerekeknek immunerősítő illóolajokat a délutáni alvás alatt, mely nyugtató hatással van az idegrendszerükre. Az általunk használt olajok botanikailag ellenőrzött növényekből készülnek, kemotípus szerint bevizsgáltak, 100%-ig természetesek, tiszták és autentikusak (nincs semmi hozzájuk adva vagy elvéve belőlük). Leggyakrabban citromot, citromfüvet használunk, de szeretjük a narancsot vagy az eukaliptuszt is.

ALVÁS A CSILLAGOS ÉGBOLT ALATT

Nálunk a délutáni alvás egészen különleges: a gyerekek alvás előtt, álomba szenderedve a csillagos égbolt alatt érezhetik magukat, mely bizonyítottan nyugtatóan hat az idegrendszerükre.

A gyönyörű, kézzel festett, világító csillagokat a plafonra a https://zenaart.hu biztosította.

MONTESSORI-JÁTÉKOK ÉS ESZKÖZÖK

Maria Montessori munkásságát követve rengeteg eszközzel találkozhatsz nálunk, ami a “Segíts, hogy magam csinálhassam!” Híres jelmondatát képviseli. MiliLand fából készült belső játszóterünk és egyéb mozgásfejlesztő, valamint finommotorika-fejlesztő eszközeink is szépen kialakított, gondosan megmunkált Montessori-eszközök. Ennek mentén például fából készült kis cipőkön tanulunk meg cipőt fűzni a nagyobbakkal.

ADAMO HINTÁK

A méltán népszerű Adamo hinták is megtalálhatóak a BabyGarden csoportjaiban, mert hiszünk abban, hogy az önfeledt játék közben is a biztonság az első.
Fontos volt számunkra, hogy magas minőségű fejlesztő játékokkal rendezzük be a szobákat és a gyerekeket a mozgásra ösztönözzük. A hinták megfelelő tartást biztosítanak és a kicsik kedvencei!

CSEPPHINTÁK

A fenti csoportunk nagy örömére egy Csepphintát is beszereztünk. Ez a mozgásfejlesztő hintaeszköz kiválóan fejleszti az egyensúlyt, a térérzékelést, támogatja az idegrendszeri érést, ringató mozgása pedig nyugalmat ad. Jótékonyan hat a vesztibuláris rendszerre és erősíti a törzs izmait, miközben a gyerekek akár többen is bújócskázhatnak benne.

Higiénia és biztonság

A hozzánk látogatókat megkérjük, hogy a bejárati ajtónknál, az előtérben található HAAN kézfertőtlenítővel fertőtlenítsék a kezüket. A különlegesen nagy kiszerelésű gépet egy kedves, hozzánk járó anyukának köszönhetően szereztük be, és büszkék vagyunk rá, hogy az ilyen aprónak tűnő, ám mégis fontos részletekre is odafigyelünk. Érkezésnél és távozásnál minden szülőtől kérjük a kézfertőtlenítő állomás használatát, ezzel is csökkentve az esélyét a kórokozók terjedésének. A spanyolországi HAAN termékcsalád fertőtlenítői esztétikusak és jó illatúak, kedvencünk a “Sunset Fleur” és a “Tranquil Camomile”.

Az év intézménye – 2022

Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy 2022-ben elnyerhettük “Az év intézménye” díjat oktatás kategóriában. A díjazott intézményeket a szülők véleménye alapján választották ki, mely a lehető legjobb visszajelzés számunkra.

Részletek

BABA ELSŐSEGÉLY

– 100%-OS TUDÁS A GYAKORLATBAN IS

Azon túl, hogy kollégáink szakképzett kisgyermeknevelők, mi fontosnak tartjuk, hogy a Baba Elsősegély-tanfolyam minden csínját-bínját is elsajátítsák. Nekünk nem elég az elmélet: ragaszkodunk hozzá, hogy a bölcsődében, külön a számunkra szervezett szakképzésen gyakorolja csapatunk az újraélesztést, légúti idegentest-eltávolítást, valamint a fontos tennivalókat különböző balesetek (allergia, rovarcsípés…) esetén. A tanulmányokat és a sikeres vizsgát követően mindenki oklevelet szerez.