fbpx
"Majdnem 1,5 évesen kezdtünk bölcsit keresni Maxinak. Több helyet is megnéztünk, de mind “nagyüzemi” bölcsi volt, hatalmas létszámmal, amit úgy éreztünk, hogy nem feltétlen válik Maxi előnyére - mert nem biztos, hogy kapna annyi figyelmet, mint amennyit mi szeretnénk! Amikor a BabyGardenbe elmentünk, nagyon szimpatikus volt a családias, kiscsoportos hangulat, mellette pedig a gondozó nénik kedvessége, figyelmessége, amit adtak a gyerekeknek, nagyon pozitív volt. Látszódott, hogy a kismanók tényleg második otthonukként tekintenek a bölcsire, a gondozó nénikre pedig úgy, mint pótanyukájukra. Ami modern, XXI. századi anyukaként még abszolút meggyőzött, hogy a közösségi felületeken előzetes beleegyezéssel nyomon követhető a gyerekek mindennapi élete, így semmiből nem maradunk ki. Azt pedig, hogy elég sokat “jönnek-mennek” a gyerekekkel (játszótér, strand, cukrászda, kirándulások, koncert...) szintén szuper dolognak találtuk, mert Mi magunk is a férjemmel annak a hívei vagyunk, hogy nem csak az otthont és a játszóteret kell látnia a gyereknek, hanem a “nagyvilágot” is - hogy minél többet tanulhasson, és szokja azokat az impulzusokat, amik várnak rá majd az életben. De az a szeretet, amit nap, mint nap kap Maxi a bölcsiben, az a legfontosabb! Jól érzi magát, folyamatosan új élményekkel gazdagodik ott, ami pótolhatatlan! Köszönjük, BabyGarden DayCare" ️
Deák-Farkas Mónika
Maxi anyukája
"Nagyon jó döntés volt, hogy kislányunkat a BabyGarden Daycare-be írattuk be. Az elejétől kezdve imád járni és a legjobb, leggondoskodóbb kezekben van. Nap, mint nap új élménnyel, tudással és dallal tér haza. Nagyon örülünk, hogy ennek a kis közösségnek a részesei lehetünk." ️
Gulyás Gréta
Berta anyukája
"A bölcsis lànyok nagyon kedvesek, aranyosak. A kis Nàdjàn is làtszik, hogy szereti Őket, reggel kèzen fogva bemegy Velük jàtszani." ️
Kalabiska Nádja
Nádja anyukája
"Szuper jó a bölcsi, a Lányom nagyon szeret ide járni. Én pedig elégedett vagyok, mert tudom, amíg dolgozom, ő jó kezekben van! Pati Lányunk 11 hónapos kora óta jár a Baby Garden bölcsibe. A beszoktatás nagyon könnyen ment, mert egyből szerető közeg vette körül, ahol már az első naptól kezdve nagyon jól érezte Magát. Azóta eltelt több, mint két év, Pati 3 éves lett, rendkívül ügyes, szociális, kiegyensúlyozott és jókedvű kisgyerek. Ebben nagy szerepet tulajdonítunk a bölcsődei nevelésnek, amely keretében számos olyan foglalkozás van, ami a gyereknek csak játék, viszont a fejlődése szempontjából létfontosságú. Ilyenek a különböző kézműves, zenés, táncos, tornás és mesés foglalkozások. A gyerekcsoport vegyes, így amellett hogy a korosztályával egyező életkorú gyerekekkel jókat játszanak napközben, sokat tanulnak a kisebbekkel való törődésről és odafigyelésről is, etetgetik, szeretgetik őket. Szülőként Nekem nagyon megnyugtató a tudat, hogy jó kezekben van napközben a Lányunk, mert tudjuk, hogy a bölcsiben 100% odafigyelést, szeretetet és törődést kap." ️
Berki Bernadett
Pati anyukája
“Ajánlom azoknak, akik szerető, gondos, hozzáértő kezekben akarják tudni gyermeküket. Hihetetlen kedvesség és türelem, rengeteg mondókázás és éneklés,sok-sok változatos program, játszótér, fagyizás, strandolás. A kisfiam nagyon szeretett ide járni, sok új dolgot tanult és mindig mosolyogva várt. Ha nehezebb volt reggel az elválás,a lányok küldték a képeket napközben, így tudtam hogy jól van és én sem szomorkodtam. Külön kiemelném az ünnepnapokat, anyák és apák napját, születésnapokat, amire mindig nagy gondossággal készültek és óriási örömet szereztek a gyerekeknek és a szülőknek is. Örülünk, hogy ezt a helyet választottuk. Nagyon nagy köszönet mindenért.”
Kovács Júlia
Ferike anyukája
“Az első pillanattól kezdve éreztük, hogy itt a Gondozók tiszta szívből szeretik a munkájukat és a gyerekeket. Hangulatos, szeretetteljes, nyugodt légkör, ahol maximális biztonságban tudhatom kisfiamat. Csak ajánlani tudom, tökéletes választás! Nekünk nem volt nehéz dolgunk, az első, és egyben az utolsó bölcsi volt, amit megnéztük. A BabyGarden azonnal meggyőzött. Nekünk legfontosabb a kiscsoport, és az a bensőséges légkör volt, ami a bölcsit jellemzi. A Gondozók hihetetlen szeretettel és türelemmel fordulnak a gyerekekhez, itt a kisfiunk nem csak "egy a sok közül", hanem tudjuk, hogy a legnagyobb odafigyeléssel kezelik egész nap. Külön kiemelném, hogy bár én eltökéltem, hogy nem alszik ott 2 éves koráig, ez is hamar megdőlt, és nyugalommal tudom ott hagyni. Fontos számomra, hogy naprakész információkat kapok, "élő" képet küldenek, mely a napom folyamán megnyugtat: jó helyen van a Kisfiam.”
Horváth Zsófi
Benike anyukája
“Meleg szívvel ajánlom a BabyGardent... a kislányom az első perctől kezdve otthon érezte magát! Igazi babaparadicsom kedves, tündéri gondozó nénikkel, akik mindemellett még rugalmasak is.”
Ferenczy Éva
Miranda anyukája
“Thank you for having our little one now and then. We like your flexibility with times. It is a good opportunity for our little one to start getting to know other children and be in a safe environment away from home. Whether I bring her or pick her up, all is always hassle free.”
Eric van Horssen
Miranda apukája
To be totally honest, I'm not really sure what a typical day at BabyGarden looks like, but given that every morning my daughter starts chanting "YEAH.. bölcsi, bölcsi, bölcsi, let's go to bölcsi" (even on a weekend) it must be pretty damn awesome. They were absolute lifesavers during the pandemic/lockdown fiasco and stayed open, ensuring my daily Zoom meetings stayed hyperactive toddler free. Thank you BG!!!! Tonight my daughter is enjoying a BabyGarden Pyjama Party sleep over... And I'm enjoying a glass of wine and romantic evening with my wife. Absolute win. Thanks again BG! On a serious note, the team there are super nice, and in terms of development, our daughter has been leaps and bounds above her peers, and this is totally down to BG's approach. We love BabyGarden because of the family feel. When choosing a day care for our 7 month old daughter, it was important for us that she would get the care she needed at such a young age. The ratio of carers to children was the best we could find in Buda BabyGarden rocks!
Colin Snead
Robin apukája
We signed up for BabyGarden when I was just 5 months pregnant, and it was the best decision we could have made. We we’re looking for a nursery with a small group of children, kind staff so we can be assured while we work, that our daughter is safe and loved and cared for during the day. We got that and so much more. We had the most fun during these past two years. I got regular updates through photos and videos of all the fun our daughter had: stroking the baby goats and ponies at Piczinke Póniudvar, squealing with laughter at the playground, splashing in the paddling pool, creating arts and crafts, singing and dancing to Gitár Gizi, playing , drawing, making friends. They do regular pyjama parties, how awesome is that? Every day she looked forward to going in and didn’t want to come home. Sadly, today is our last day at BabyGarden as we’re moving on to the next chapter in our lives. If you’re reading this looking for a nursery, go for it, take our spot! The cool kids go to BabyGarden!
Kovács Dalma
Robin anyukűja